Het team

Tjerk

Directie algemeen

"Toen Cathelijne en ik jaren geleden de oprichting van ons bedrijf vierden met slechts een naam, een simpel ondernemersplan en een tompouce, kon ik niet vermoeden dat we samen met collega's en (ex) clienten dit familiegevoel zouden gaan beleven. We kunnen met trots vertellen wat wij bij De Eekhoorn verstaan onder zorg verlenen, waarmee een levensdroom van ons is uitgekomen!"

Christel

Coördinator

"Met meer dan 30 jaar ervaring kan ik met een gerust hart zeggen dat ik bij De Eekhoorn het best op mijn plek zit. Een visie welke naadloos aansluit bij de diversiteit en dynamiek van onze clienten. Iedere dag samen met onze clienten is een zeer welkome uitdaging."

Hassan

Coördinator

Binnenkort is hier ook een stukje van mij te lezen. 

Hans

Begeleider

Binnenkort is hier ook een stukje van mij te lezen. 

Serge

Coördinator

"De visie om op een ontspannen manier, dus naast de client staan, gericht te werken aan hun competenties nam mij erg voor deze organisatie in. Nu onze jongeren nog meer dan in het verleden worden geacht om te participeren in de maatschappij is ons werk relevanter geworden voor de maatschappij en met name voor onze clienten. Reden te meer om mij met hetzelfde enthousiasme als toen ik begon in te zetten voor onze doelgroep"

Hennie

Begeleider

"Het werken volgens het Triple-C model geeft onze clienten de begeleiding en steun welke zij verdienen. Ik merk dat erkenning, luisteren, kennis en humor eigenschappen zijn die daarin veel toegevoegde waarde hebben."

Cathelijne

Directie operationeel

"Onze organisatie is destijds uit idealisme en betrokkenheid voor jongeren met een hulpvraag ontstaan. Nu, na bijna 10 jaar , zijn we er bijzonder trots op dat de Eekhoorn nog steeds haar idealen mag uitdragen. Een organisatie opgericht voor en door mensen en waar iedereen zijn of haar plekje heeft!"


Marloes

Coördinator

Binnenkort is hier ook een stukje van mij te lezen. 

Maureen

Begeleider

Werken op de manier zoals bij de Eekhoorn past helemaal bij mij. Naast de cliënt staan en samen kijken wat diegene nog wil en kan. Kleine of grotere stappen maken waardoor de cliënt zich gewaardeerd voelt en een zinvol bestaan heeft.


Doe maar gewoon samen!

Irma

Begeleider

Binnenkort is hier ook een stukje van mij te lezen. 

Tim

Begeleider

"Ik geniet als ik een bijdrage kan leveren aan het succes van onze clienten. Ieder mens heeft talenten die hem/haar kunnen laten excelleren, ik zet mij graag in om hen deze talenten te laten ontdekken en te gebruiken. Dit geeft de levensvreugde die ieder mens verdient."

Mariusz & Gothia

Facilitaire dienst

"Ons facilitair team bestaat uit medewerkers met uiteenlopende taken op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, schoonmaak en onderhoud binnen en buiten. Zij dragen deze zorg met veel inzet en zelfstandigheid"